The Rock u novom ‘Terminatoru’?

Piše: tonymelo

Dwayne „The Rock“ Johnson, koji se pojavio u barem svakom trećem filmu koji je izašao u 2013. godini, pregovara oko preuzimanja uloge u novome Terminatoru.

Postao je običaj da se Johnson u zadnje vrijeme pridružuje nastavcima poznatih franšiza. Prvo se pojavio u petom, a zatim i šestome dijelu Brzih i žestokih, glumio je u nastavku G.I. Joea, a čak se pojavio i u nastavku Putovanja u središte Zemlje. S obzirom na glasine koje trenutno kruže hodnicima Hollywooda, ovaj niz će nastaviti pridruživanjem petom dijelu Terminatora.

Zanimljiva činjenicu koju malo ljudi zna jest da originalni Terminator Arnold Schwarzenegger, za kojeg se također predviđa da će se vratiti pred kamere, i The Rock imaju zajedničku povijest. Davnih vremena, kada je Johnson tek započinjao svoju filmsku karijeru, odradio je akcijski film The Rundown u kojemu se pojavio i Schwarzenegger. Na samome početku filma Johnson u jednome klubu prolazi pored Schwarzeneggera, koji mu zaželi sreću. Mnogi su tu scenu shvatili kao metaforu za predaju baklje jedne legende akcijskih filmova drugoj potencijalnoj legendi.

Magazin WWE Examiner ukratko spominje i radnju novoga Terminatora. Film će biti smješten u 40-e i 50-e godine 20. stoljeća i fokusirat će se na roditelje Sarah Connors, koji će ovoga puta biti meta zlih samosvjesnih robota. Schwarzenegger je nagovijestio početak snimanja početkom 2014. tako da bi film u naša kina mogao doći negdje tijekom 2015. godine.

4 komentara za “The Rock u novom ‘Terminatoru’?

Leave a Reply

Your email address will not be published.