’The Leftovers’ dobio punu sezonu

Piše: Iva Bucić

Damon_Lindelof

Kralj nedovršenih radnji, Damon Lindelof, tri godine nakon zadnje epizode Losta ima novu seriju. Debitantska sezona The Leftoversa u deset će se epizoda prikazivati na HBOu.

Radi se, naime, o adaptaciji istoimenog apokaliptičnog romana autora Toma Perrote iz 2011. godine u kojem mlijuni ljudi naprosto nestanu, a preostali se vrzmaju u svojim životnim tragedijama.

Režiju pilot epizode potpisat će Peter Berg (Battleship),  a već je oformljena i glumačka ekipa.  Tako ćemo gledati Christophera Ecclestona (Heroes), Amandu Warren (The Adjustment Bureau), Liv Tyler, i Ann Dowd, a glavnu ulogu ima Justin Theroux (The District).

S obzirom da je poznat po tome da ostavlja publiku s neriješenim radnjama i neodgovorenim pitanjima, sigurno će biti negodovanja zbog Damonova povratka. Međutim, na temelju Prometheusa  i Star Trek Into Darkness, usudit ću se reći da se barem djelomično iskupio.

4 komentara za “’The Leftovers’ dobio punu sezonu

 • Jedan od najlošijih modernih scenarista današnjice, koji svejedno kontinuirano dobiva poslove te se još uvijek šlepa na slavu stečenu kroz Lost.

 • goran says:

  Jedna od najboljih televizijskih serija 2014g….po mome skromnom sudu,i najbolja…
  I druga sezona je nastavila u istom stilu….1 epizoda 2 sezone je genijalnaaa…
  Leftoversi su dobili svoj “Ozymandias” (BB 5/14)

 • torin says:

  Gorane, ne nasmijavaj. Serija je preloša i naivna. Ovo može biti dobro samo onima koji gledaju loše serije ili ne gledaju uopće.

 • goran says:

  “Torin”,klasični si trol….ovome tvome komentaru zaista ne treba ništa dodati…..
  sigurno si gledatelj vrhunskih televizijskih serija,pa se ja,jadan,
  skupa sa milionima zadovoljnih gledatelja,koprcam u svome neznanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.