’The Hunger Games: Mockingjay’ nadograđuje glumački tim

Piše: Ana Kundid

hunger-games2-new-trailer

Poradi velike filmske senzacije Igara gladi koje su uspjele nadmašiti čak i svoju ponešto mlađu ciljanu publiku i steći simpatije širih razmjera,njegov ovogodišnji nastavak, Catching Fire, dočekuje se sa zadovoljstvom uz već pripremljen bogati opus kritika i raznoraznih inih razmatranja. I dok su već pripreme za narednogodišnji The Hunger Games: Mockingjay u punom jeku, prispjevaju nam novosti o razgranuću njegovog glumačkog tima.

Tako se filmu pridružuje četiri glumca, redom Mahershala Ali (House of cards) kao Boggs, brodwayska glumica Patina Miller kao zapovjednica Paylor, Elden Henson (The Butterfly Effect) kao Pollux, Wes Chatham (The Unit) kao Castor i Omid Abtahi (Argo, Homeland) kao Homes.

mockingjay-cast

Ako su vam ova imena nisu poznata, pristjetit ćemo vas na Hensonovu participaciju u filmovima She’s all that i The Mighty Ducks, a pored ovih novina, ne smijete zaboraviti ni na Juliane Moore i Natalie Dormer koje su odnedavna članice impresivne ekipe.

Sudeći prema, za sada jedino dostupnim trailerima, visokobudžetni Hunger Games: Catching Fire oplemenjen je vizualnim elementima, a imat ćete ga priliku pogledati u studenom. Istim ushitrenim tempom, pretpostavljam, dotjecat će i sve veći ispiti za Mockinjay, a jedan fan je već izjavio kako će zbog sve boljeg glumačkog statava uskoro doživjeti srčani udar. Što vi mislite?

Leave a Reply

Your email address will not be published.