The Hobbit: There and Back Again pomaknut za prosinac 2014.

Piše: Terezija Bjelajac

Ako ste fan i upravo ste pročitali naslov, pretpostavljam da vam je život postao u trenu hladniji i besmisleniji, ALI gledajte to sa druge strane – smisao vašeg postojanja se produljio za par mjeseci. Bar dok se netko ne sjeti filmski adaptirati Tolksov Silmarillion, ili pak Hurinovu djecu (tolkinovci, udružimo misli prema toj ideji).

Prvotna premijera trebala se prikazati 18. svibnja 2014., a nova službena je zabilježena za taj mukotrpno dočekivani 17. prosinac 2014. kao najljepši preuranjeni poklon za Božić za sve vjernike i nevjernike. Zanimljivo je i da će drugi nastavak, Desolation of Smaug, premijerno biti prikazan u prosincu OVE godine, pa će to sve lijepo zaokružiti blagdanski duh koji nas ponese svake godine sa bijelim pahuljama. Pomicanje datuma premijere omogućiti će Jacksonu da napravi sve kako treba i hoće, pa očekujemo i legitiman rezultat nakon toliko rada.

Na nama je jedino odabrati u kojoj ćemo verziji gledati preostala dva nastavka. Osobno mi je najdraži bez 3Da i 48 fps-a, jer se bolje osjeti onaj štih Međuzemlja kojeg nam je prije više od desetljeća prikazao Jackson u famoznoj triologiji.

Jedan komentar za “The Hobbit: There and Back Again pomaknut za prosinac 2014.

  • FILMOMAN says:

    Nadam se da će nastavci biti predobri baš poput LOTR-a.Jedva čekam:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.