`The Dark Tower´ priziva Aarona Paula

Piše: Ana Kundid

jesse-breaking-bad-gun

Otkako je najavljena adaptacija serija knjiga The Dark Tower, autora Stephena Kinga, prošlo je dosta vremena, a u međuvremenu su oko projekta kružila mnoga režiserska imena, uključujući i J.J.Adamsa. Ipak, već neko vrijeme aktualno je ime Rona Howarda.

Plan adaptacije osam romana trebao bi uključivati tri filma, kao i određene sadržaje namjenjene malim ekranima. Svakako, ambiciozni plan snimanja trilogije zahtjeva opsežnu konstrukciju, a koja je u ovom slučaju još uvijek u inicijalnom stadiju. Radnja serijala The Dark Tower prati revolveraša-viteza Rolanda na njegovom trnovitom putu do mistične Kule tmine, građevine u samom centru multiversa. Roland putujući kroz prostor i vrijeme spašava narkomna Eddiea Deana koji mu se pridružuje na putovanju.

Dok se ulogu Rolanda izvorno nudila Javieru Bardemu, a trenutno se šuška da će pripasti Russellu Croweu, o sporednim likovima se manje nagađalo. Eddie Dean dugo čeka na svog utjelovitelja, a da je suditi prema željama fanova, nebi bilo dvojbe da je Aaron Paul upravo onaj pravi. Paul trenutno snima Hellion i ne zamara se nagađanjima, no potvrdio je da se našao na pregovorima za spomenutu ulogu. Mogućnost koja mu se pruža izuzetno laska glamcu, posebno jer je čuo da je Eddie Dean jako cool knjiški lik. Paul je vjerojatno već sam svjestan koliko mu baš takve uloge leže, a mi se u svakom slučaju slažemo s njim i držimo mu palčeve za uspješne daljnje pregovore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.