The Crow remake pronašao redatelja

Piše: Deni Zgonjanin

 

Nakon što je godinama bio zarobljen u produkcijskom paklu, remake kultne Vrane konačno kreće u produkciju ove jeseni. Puno se imena tokom godina stavljalo za kormilo remakea, ali se nijedna suradnja nije ostvarila, što je ostavljalo utisak da ovom remakeu jednostavno nije suđeno da vidi mrak kino dvorana.

No sreća se izgleda konačno nasmiješila projektu pa je jučer objavljeno kako će se projekt ipak snimati i da je konačno izabran redatelj, gospodin Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later, Intacto). On će osim režije biti potpisan i kao koscenarist, zajedno sa zasad nepoznatim autorom. Producenti ističu kako će remake slijediti priču originala iz 94., ali potpuno redizajniranu za moderna vremena, po uzoru na Nolanov rad na Batmanu pretpostavljam. ” Original je oborio publiku s nogu svojim gotičkim stilom i glazbenim idejama, što bi željeli postići i sa novom verzijom te smo baš zbog toga angažirali Fresnadilla” izjavili su producenti.

Moji osjećaji su pomalo miješani što se tiče ovog remakea, zbog činjenice da sam kao klinac obožavao ovaj film, a i njegove nastavke bez obzira što su bili smeće. Ne želim reći da Fresnadillo nije dobar redatelj, već da je ovaj film zaslužio neku veću facu, poput mojeg prvog picka, Tima Burtona… Naravno, šanse za to nisu nikad ni postojale, ali sam se do jučer mogao bar nadati. No dobro, čovjeku treba pružiti priliku, možda napravi film bolji od originala :).

Jedan komentar za “The Crow remake pronašao redatelja

Leave a Reply

Your email address will not be published.