The Avenegers u svemiru

Piše: Filip Jakovljević

Novi film Jossa Whedona (Toy Story, Firefly, Buffy the Vampire Slayer), očito kreće u svemir, nakon što je redatelj za snimanje iznajmio NASA-inu stanicu Plum Brook Station u gradu Ohio.

Publicisti filma su najavili kako će Chris Hemsworth, Robert Downey Jr. i Chris Evans biti među zvijezdama koje će snimati scene u stanici koja nudi jedinstvenu bezračnu komoru koja može kopirati bestežinsko stanje u svemiru.

The Avengers su inače veliki projekt Marvel Comicsa i distributera Walt Disney Pictures, pod nazivom Marvel Cinematic Universe, u kojem će se pojaviti glumci iz svih prethodnih filmova o junacima koji se nalaze u ovoj skupini „Avengera“.Većina će glumaca reprizirati svoje uloge junaka iz prethodnih filmova – Thor (Chris Hemsworth), Iron Man 2 (Robert Downey Jr., Paul Bettany, Scarlett Johansson), Captain America: The First Avenger (Chris Evans), dok će ulogu Bruce Bannera/Hulka preuzeti Mark Ruffalo, nakon propalih pregovora s Edwardom Nortonom da ponovno postane zeleno čudovište. U filmu se još pojavljuju Jeremy Renner kao Hawkeye, Samuel L. Jackson kao Nick Fury, Clark Gregg i još neka poznata imena, a u kinima ga možemo očekivati iduće godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.