’The Amazing Spider-Man 3’ dobio scenariste

Piše: Ana Kundid

rhino-in-the-amazing-spider-man-2-set-picture

Sony je očito punom parom krenuo u pripremne aktivnosti nastavaka The Amazing Spider-Mana 2.

Nedavno je objavljeno kako je kreatorima franšize u planu snimiti Amazing Spider-Man 3, 2016., te 4. istoimeni nastavak koji ćemo gledati 2018.godine. Sada smo doznali čija se imena kriju iza novog ‘sequela’ i  iako je vijest potpuno nova, imena  trojice scenarista ostaju ista.

Alex Kurtzman i Roberto Orci zajedno sa Jeffom Pinknerom trenutno u New Yorku snimaju 2. nastavak pauk-čovjek avanture, a očigledno suradnji neće tako brzo stići kraj. Podsjetimo, ovo nije njihov prvi zajednički rad. Najpoznatiji su po snimanju Star Trek Into Darkness i Transformersa, dok je Pinkner obavljao dužnost izvršnog  producenta u tv serijama Lost i Fringe.

Uz  trojica scenarista, sada je  glumac Paul Giamatti koji utjelovljuje Rhina najavio ponovno sudjelovanje, a ostaje nam vidjeti hoće li i Marc Webb potvrditi daljnje režiranje.

Prema nekim navodima, odabrano društvo se odlično slaže, te nema potrebe za preinakama, pogotovo ako se Amazing Spider-Man 2 pokaže profitabilnim i objeručke primljenim od strane publike. Svakako, premijera navedenog  zakazana je za svibanj 2014.godine, kada ćemo saznati isplati li se s nestrpljenjem čekati 2016. ili se jednostavno preseliti na neke druge Marvelove odabranike. Kako je krenulo,snimanja Marvelovih junaka sigurno neće manjkati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.