Teaser posteri za nadolazeću seriju Bates Motel, inspiriranu Hitchcockovim filmom

Piše: Ivan Andrijanić

Tek nedavno stigla nam je filmska biografija velikana Alfreda Hitchcocka, koja se bavila periodom snimanja njegova remek-djela Psycho, a uskoro stiže i serija, inspirirana jednim od glavnih likova filma, Normanom Batesom. Hitchcock je svoj lik bazirao prema noveli Roberta Blocha, a inspiracija svemu bio je stvarni serijski ubojica Ed Gein.

Serija će prikazati odnos mladog Normana i njegove posesivne majke, od koje je trpio razno-razna psihička i fizička malteretiranja, radi čega je i postao to što je. U glavnoj ulozi je Freddie Higgmore, vjerojatno najpoznatiji po Burtonovom Charlie and the Chocolate Factory, a majka je Vera Faminga. Ostatak ekipe nadopunjavaju Olivia Cooke, Max Thieriot, Nestor Carbonell i Mike Vogel.

Potencijal je ovdje velik, i možemo se nadati kakvoj kvalitetnoj analizi vrlo krhke ljudske prirode, ako su autori ozbiljno iskoristili fenomenalan predložak kojeg su uzeli. Nadajmo se samo da nas ne očekuje neka tipična razvodnjena i ublažena sapunica. Serija počinje s prikazivanjem 18. ožujka, a nedavno su se pojavili i prvi „teaser“ posteri:

 

2 komentara za “Teaser posteri za nadolazeću seriju Bates Motel, inspiriranu Hitchcockovim filmom

Leave a Reply

Your email address will not be published.