Svježe glasine za ’Batman vs. Superman’

Piše: tonymelo

nightwing-wonder

Nakon ogromnog uspjeha zadnjih par superherojskih filmova poput Batmana, Avengersa i Iron Mana, vijesti vezane uz filmove takve tematike bujaju internetom kao korov na zemljištu seljaka koji ubire državne poticaje za svaki hektar obrađene površine. U skladu s time, Marvel je objavio vijest da kreće u snimanje četiri nove serije koje će se emitirati na Netflixu, a glasine o najvećem projektu njihovog glavnog konkurenta DC-a sve su brojnije. Među najnovijim glasinama koje su za sada imale najsnažniji odjek, posebno se ističu dvije. Prva govori o tome da bi se u Batman vs. Superman filmu mogao pojaviti Dick Grayson poznatiji kao prvi Robin ili Nightwing, dok druga spominje Olgu Kurylenko kao moguću kandidatkinju za ulogu Wonder Woman. Krenimo dakle redom.

Latino-Review prvi je objavio vijest da postoji mogućnost pojavljivanja Dicka Graysona bok uz bok s Batmanom i Supermanom, ali je odmah istaknuo da je za sada sve na razini spekulacija koje još uvijek nisu službeno potvrđene. Razlog zašto je pojavljivanje Graysona vrlo izgledno, jest taj što će Batman kojeg će portretirati Ben Affleck biti različit od dosadašnjih verzija. Ovaj Batman bi mogao biti star, iscrpljen, umoran borac protiv zločina (taj dio je i službeno potvrđen) koji nakon svađe sa svojim bivšim pomoćnikom, već godinama s njime ne komunicira. Takvu verziju priče do sada smo mogli vidjeti u stripovima i animiranim filmovima, što također pridonosi vjerojatnosti ostvarivanja ove glasine. Ono što skeptike brine jest činjenica da je Joel Schumacher jednom već pokušao u filmove ubaciti Batmanove pomoćnike, što je u konačnici rezultiralo debaklom. S druge strane, ljubitelje Supermana brine da bi ubacivanje brojnih novih likova moglo skrenuti svu pozornost s Čovjeka od čelika, a ipak je u pitanju nastavak prvog Man of Steel filma.

Druga glasina odnosi se na Olgu Kurylenko i njezin moguć angažman u ulozi Wonder Woman. Najnovija izvješća tvrde da će se princeza Diane sigurno pojaviti u filmu, kao i to da je ukrajinska glumica već bila na audiciji, te da upravo prolazi testiranja vezana uz ulogu. Ova informacija dolazi sa stranice SchmoesKnow, a s obzirom da se zadnjih par glasina objavljenih na toj stranici pokazalo istinitim, ova vijest je privukla veliku pozornost. Olgu Kurylenko smo do sada mogli gledati u filmovima poput Max Payne, Hitman, Quantum of Solace, Oblivion i To The Wonder. Zanimljivo, ova vijest dolazi svega par dana nakon što je Jaimie Alexander također potvrdila da je u razgovoru s kućom Warner Bros. i to vezano uz Batman vs. Superman film. I dok mnogi smatraju da je Alexander mnogo primjerenija za ulogu Wonder Woman, treba uzeti u obzir mogućnost da su glumice možda pozvane na razgovor za različite uloge. Još uvijek se ne zna hoće li se u filmu pojaviti likovi Kare Zor-El ili Sashe Bordeaux, kao ni to tko bi ih mogao glumiti.

Čim saznamo je li koja od ovih glasina točna odmah ćemo vas obavijestiti, a do tada nam se pridružite u nagađanju tko će se sve pojaviti u filmu i tko bi mogao glumiti Robina/Nightwinga i Wonder Woman.

Leave a Reply

Your email address will not be published.