Sutrašnji Veliki filmski kviz: Novi izazovi, stara ekipa

Piše: Sven Mikulec

2 - Copy

Sutra u 20 sati u zagrebačkom Studiju Smijeha započinje druga sezona FAK-ova Velikog filmskog kviza, a za ovu posebnu priliku pripremili smo neke posve nove izazove. Uz već poznate kategorije filmskog Općeg znanja, Pogodi tko i prepoznavanja filma po pjesmi i razgovoru, odlučili smo ubaciti i kategoriju posvećenu TV serijama, a po prvi put ikad natjecateljske će ekipe bodove moći zaraditi i prije početka samoga kviza.

Sve će zainteresirane ekipe imati priliku riješiti zagonetku vrijednu 5 bodova. Naime, u predvorju Studija (možda ga se mutno sjećate po šanku) bit će postavljena četiri QR koda u obliku naljepnica. Za one koji možda nisu upućeni, QR kodovi skeniraju se pametnim telefonima i odvode vas na neku web-stranicu – u ovom slučaju na četiri različite stranice gdje vas čekaju hintovi potrebni da odgonetnete koji pojam tražimo.

Kao što sam spomenuo, točno rješenje ove male zagonetke ekipi donosi 5 bodova, a kodove možete potražiti pred početak kviza i za vrijeme pauza. Rješenje nam pošaljite u SMS poruci na broj 091 1179 329 – vremena imate sve do početak posljednje natjecateljske igre prije finala, Pogodi tko segmenta. U poruci obavezno napišite ime ekipe, prateći ovaj mini-obrazac:

Ekipa: Mataniću ženi me / pojam: traženi pojam

Ako vam pametni telefoni nisu opremljeni aplikacijom za skeniranje ovih kodova, besplatno je preuzmite s neta i zgrabite lakih pet bodova na pladnju. Još je ostalo nešto malo mjesta, rezervirajte si stol što prije. Vidimo se u 20 sati!

Leave a Reply

Your email address will not be published.