Supruga Robina Williamsa: Bolovao je od Parkinsona i pobijedio alkoholizam

Piše: Ana Kuić

2

Susan Schneider, supruga preminulog glumca Robina Williamsa, dala je pismenu izjavu za javnost u kojoj poziva fanove da se, umjesto fokusiranja na tugu, sjećaju radosti koju je njezin suprug donio milijunima. Williamsova smrt potaknula je diskusije o depresiji, a Schneider naglašava da se ne treba bojati zatražiti pomoć u teškim trenucima i otkriva kakve je zdravstvene probleme Robin imao.

Robin je većinu svog života proveo pomažući drugima. Zabavljao je milijune na pozornici, filmu i televiziji, vojnike na fronti i bolesnu djecu. Robinova želja bila je da se smijemo i zaboravimo na strah. Svi mi koji smo voljeli Robina našli smo utjehu u izljevima ljubavi i divljenju prema njemu s milijunima ljudi čije živote je dotaknuo. Njegova najveća ostavština, osim njegovo troje djece, je radost i sreća koju je dao drugima.

Robinova trezvenost bila je netaknuta, a on je bio hrabar dok se borio s vlastitim bitkama depresije i tjeskobe kao i ranim fazama Parkinsonove bolesti koju nije bio spreman podijeliti s javnošću.

Nadamo se da će nakon Robinove tragične smrti drugi smoći snage i potražiti podršku koja im je potrebna da bi se suočili sa svojim strahovima.

Zelda Williams, Robinova kći koja je dobila ime po poznatoj video igri, također je napisala izjavu u kojoj se obratila svima koji su podijelili priče o njenom ocu i izrazili sućut, a možete je pročitati ovdje.

Jedan komentar za “Supruga Robina Williamsa: Bolovao je od Parkinsona i pobijedio alkoholizam

Leave a Reply

Your email address will not be published.