Sumrak “Sumraka”

Piše: Matea Rebrović

Fala Bogu. Ili ne? Fanovi kapaju na milijune, hejteri na nešto manji broj. Počela je promocija zadnjeg filma Sumrak sage, Praskozorje, 2.dio, koji u naša kina stiže 14. studenoga. Glumci lete u svaki kutak svijeta ne bi li nabrijali fanove za epsku završnicu.

Nesumnjivo, jedna od najvećih filmskih saga svih vremena. Još od prvog filma 2008. godine, ne samo da je pogurnula glavni duo (Pattinson i Stewart) i otvorila im sva moguća vrata u showbizu, ova je saga također odnijela vampire, vukodlake i sličnu supernaturalnu tematiku na viši nivo. Neovisno o kvaliteti Sumraka, ne može im se zanijekati ono nešto pozitivno što toliko ljudi pronalazi u priči.

Priznajem i sama, bijah usisana u to ludilo i nije mi žao. Pokušavajući se koncentrirati samo na onaj mali broj kvalitetnih stvari, Sumrak mi je donio prije svega zabavu, nova poznanstva i na kraju krajeva, ne biste vjerovali, FAK. Tko onda može reći da je smeće? Hoćete li pogledati zadnji film, ostaje na vašim interesima. Usput, zadnja knjiga je očaj, ali mogla bi se vidjeti nekolicina filmski interesantnih stvari.

Jedan komentar za “Sumrak “Sumraka”

Leave a Reply

Your email address will not be published.