`Suicide Squad´ otkrio zvjezdanu postavu

Piše: tonymelo

suicide_squad

Glumačka postava DC-jevog spektakla Suicide Squad službeno je potvrđena. Novu inkarnaciju Jokera glumit će Jared Leto, Margot Robbie bit će njegova luda družica Harley Quinn, Will Smith će preuzeti ulogu Deadshota – plaćenog ubojice koji nikada ne promašuje, Jai Courtney glumit će široj publici prilično nepoznatog Captaina Boomeranga, dok će se Tom Hardy prekvalificirati iz Banea u vođu tima Ricka Flaga. Ekipi se pridružila i manje poznata glumica Cara Delevigne, koja će preuzeti ulogu Enchantress, zločinke s magičnim sposobnostima.

Otkriveno je i kako Warner Bros. traga za glumicom koja ću utjeloviti Amandu Waller, zlu verziju Nicka Furyja iz Avengersa, direktoricu A.R.G.U.S.-a koja nadgleda tim. U tragediji poznatoj kao Green Lantern glumila ju je Angela Basset, dok ju u seriji Arrow portretira Cynthia Addai-Robinson. Glasine tvrde kako je prvi izbor studija Oprah Winfrey, a u slučaju da ona odbije, u užem se izboru nalaze Viola Davis i Octavia Spencer.

Iskreno, nije mi teško zamisliti Oprah u ovoj ulozi:

oprah

David Ayer je napisao scenarij te će se prihvatiti režije, dok će film producirati Charles Roven, Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson i Geoff Johns.

Leave a Reply

Your email address will not be published.