Strahujte djeco!

Piše: Deni Zgonjanin

Osobno nisam preveliki obožavatelj Child’s Play franšize, u kojoj lutku pod imenom Chucky opsjedne duh serijskog ubojice i krene u krvavi pohod, ali znam nekoliko osoba koje su se odrekle svojih igrački zbog tog filma. Zato smatram da je taj film idealno recesijsko oružje za roditelje koji nemaju novaca da svojoj djeci kupuju igračke svaki put kad zaplaču, jedino što trebaju napraviti jest posjesti djecu ispred televizora i pustiti im jedan od ovih filmova, garantirano će uštedjeti na igračkama.

Takvo razmišljanje vjerojatno dijeli i MGM, koji radi financijske stabilnosti ponovno pokreće svoje najuspješnije franšize poput Child’s Play, Robocop i Poltergeist. Šta je sigurno, sigurno je… Svaki od ovih filmova je donio veliku financijsku dobit posrnulom divu onda, a takvoj se injekciji nadaju i od rebootova istih.

Scenarij je već napisan od strane scenarista originala Dona Mancinija, a snimanje bi trebalo početi krajem godine. Nikakvi detalji poput redatelja i glumaca trenutno nisu poznati, osim da će glas Chuckyju ponovno posuditi Brad Dourif

Jedan komentar za “Strahujte djeco!

  • Sven Mikulec says:

    Isuse Kriste, od ovog sam filma imao traume ko mali… Znam da se i dalje naježim kad vidim tu facu. Uff.

    Odvratno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.