Stoker okupio ekipu

Piše: Deni Zgonjanin

Izgleda da je casting za Stokera napokon gotov i moram priznati da izgleda više nego solidno. Osim prije najavljene Mie Wasikowske, ekipa su se pridružili Nicole Kidman i Colin Firth.

Stoker je prvi film na engleskom jeziku južnokorejca Chana Wooka Parka, redatelja legendarnog Oldboya, te govori o mladoj ekscentričnoj djevojci kojoj nakon smrti oca u posjet dolazi povučeni i tajanstveni ujak kojega će glumiti Colin Firth. Za ulogu majke je odabrana Nicole Kidman, nakon što je od iste odustala Jodie Foster, što će Kidmanici jako dobro doći po meni, zato jer joj kronično fali hit u ovim godinama kad redatelji za nju govore kako su joj sve te plastične operacije na licu strašno smanjile glumačke mogućnosti i stoga prorijedile njene nastupe općenito.

Firth je očito odabran zbog sve te buke oko King’s Speecha u zadnje vrijeme te njegove nominacije za Oscara, što ne umanjuje njegove sposobnosti, već samo govori o tome kako je u Hollywoodu nažalost ime važnije od kvalitete glume, pa odlični glumci poput njega moraju dugo čekati prije nego dobiju priliku…

Leave a Reply

Your email address will not be published.