Stiže potencijalno fenomenalna komedija: Peter Dinklage i LARP-ovci love demone

Piše: tonymelo

Dugo iščekivana komedija Knights of Badassdom je napokon, nakon uzaludno potrošenih godina i godina, pronašla distributera. Izdavačka kuća Entertainment One pristala je distribuirati film u kina i preko web stranice VOD (Video on Demand). Jedino što eOne još treba napraviti jest odrediti datum prikazivanja filma.

U filmu se pojavljuju danas vrlo popularni Peter Dinklage, lomitelj ženskih srdaca Ryan Kwanten iz True Blooda, Danny Pudi iz Communityja i Summer Glau iz najbolje serije ikad snimljene (za neupućene, to bi bio Firefly), te nekim ljudima zabavan, a drugima iznimno iritantan – Steve Zahn. Kwanten je film opisao kao kombinaciju Shaun of the Dead i Mentora za nevolju. Radnja prati mladića Joea (Kwanten), koji je upravo prekinuo sa svojom iznimno seksi djevojkom te umjesto čučanja i plakanja u kutu mračne sobe na nagovor prijatelja odlazi na LARP (Live Action Role Playing – ljudi u kostimima se tuku po šumi). Tamo igrom slučaja prizovu demona pomoću knjige kupljene na eBayu te na njih pada zadatak da ga uhvate i vrate tamo otkuda je došao.

Film je u produkciju krenuo još davne 2010. godine i od tada je u potrazi za distributerom. Do sada je izašao samo jedan trailer kojeg možete pogledati ispod, a sada kada je napokon pronašao izdavača, treba samo pričekati datum kada film kreće u kino distribuciju. Držimo fige da to bude što prije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.