Stiže novi indie triler sa Samom Rockwellom

Piše: Tena Strahinec

Ovog ljeta stiže triler pod nazivom A Single Shot sa Samom Rockwellom u glavnoj ulozi. Film je adaptacija kriminalističkog romana iz 1996. godine autora Matthewa F. Jonesa, koji je ujedno i napisao scenarij za film. Uz Rockwella se pojavljuju i William H. Macy, Jeffrey Wright, Ted Levine, Jason Isaacs i Kelly Reilly, dok je redateljska stolica pripala Davidu M. Rosenthalu (Janie Jones). Producenti filma su Keith Kjarval iz Unified Pictures i Aaron L. Gilbert iz Bron Studios i Media House Capital te Chris Coen iz Unanimous Entertainment. A Single Shot je premijerno prikazan u veljači na Berlinskom međunarodnom filmskom festivalu te na Tribeca Film Festivalu.

Ukratko, Rockwell glumi lovca imenom John Moon koji je uvučen u slučajni zločin zbog jednog pucnja koji potakne lavinu nepredvidivih događaja.

Rockwell je poznat po filmovima poput Sedam psihopata (izv. Seven Psychopaths), Iron Man 2, Ubojstvo Jessea Jamesa od kukavice Roberta Forda (izv. The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford), Frost/Nixon, Zelena milja (izv. The Green Mile), Kauboji i izvanzemaljci (izv. Cowboys and Aliens), Ispovijedi opasnog uma (izv. Confessions of a Dangerous Mind) i mnogim drugima. Ovim trilerom Rockwell se vraća u mračne vode dramatike i snažne napetosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.