Stiže nam serija temeljena na materijalu Brucea Leeja

Piše: tonymelo

Nakon što je završio sa snimanjem šestog dijela Brzih i žestokih te predao redateljsku palicu Jamesu Wanu, Justin Lin se odlučio posvetiti drugim projektima. Njegova produkcijska kuća Perfect Storm u travnju je otvorila TV odjel te sada radi na kreiranju dramske serije bazirane na materijalu kojega je napisao nitko drugi doli Bruce Lee.

Premda ne postoje informacije čime se serija bavi, Lin i njegov partner Bruno Wu surađuju s Bruce Lee Enterprisesom na razvoju projekta te će uskoro biti spremni krenuti u potragu za televizijskim kućama koje bi potencijalno mogle emitirati seriju. U slučaju da projekt dođe u fazu razvoja pilot epizode, Lin – koji je do sada na malim ekranima režirao fenomenalne paintball epizode Communityja –preuzet će redateljsku palicu te prve epizode.

Što se tiče velikog platna, još uvijek nije zaposlen radom na novome filmu, premda ga se povezuje s nekoliko scenarija. Najvjerojatnijim se čini da će uskoro započeti raditi na još neimenovanome trileru koji će se bazirati na novoj knjizi Patricka Leeja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.