Stigli trailer i fotografije za `The Amazing Spider-Man 2´

Piše: Tena Strahinec

amazing-spider-man-2-trailer13

Nastavljamo u istom ritmu – The Amazing Spider-Man 2 trailer je izašao, a s njim i par iznenađenja. U filmu ćemo gledati tri negativca: Electra (Jamie Foxx), Rhina (Paul Giamatti) i Harryja Osborna kao Green Goblina (Dane DeHaan). Malo detaljnije o negativcima koje ćemo prvi put gledati na velikom platnu: Aleksei Sytsevich (aka Rhino) je bio ruski imigrant koji je laboratorijskim putem dobio nadnaravnu snagu i izdržljivost – uočljiv je zbog svog oklopa i rogova koji podsjećaju na nosoroga (otud mu i ime), dok je Electra udarila munja dok je radio na električnom vodu i podarila mu sposobnost upravljanja elektricitetom. Sva tri negativca su povezana s OsCorpom, starim radnim mjestom Peterovog oca. Čini se da se popunjavaju mjesta skupine iz stripova „Sinister Six“ čiji su članovi Lizard, Electro, Rhino, Goblin, Vulture i Doctor Octavius. Jedan neriješeni misterij je: Electro svoje moći dobije preko OsCorpa, a je li osoba u teaser traileru s kojom razgovara za vrijeme tog procesa i obraća joj se sa „doktore“ – doktor Otto Octavius još nismo saznali.

Andrew Garfield vraća se ulozi Spider-Mana, Emma Stone ulozi Gwen, Sally Field teti May, a saznali smo i da ćemo gledati glumca Colma Feorea u ulozi Donalda Menkena, osobnog asistenta Normana Osborna (Chris Cooper) iz stripova. Uloge koje će glumiti Felicity Jones i B.J. Novak još nisu otkrivene. Redatelj Marc Webb ovaj put će, uz soundtrack Hansa Zimmera, zaroniti dublje u Peterove probleme koji namjerno nisu riješeni u prvom filmu i koje ćemo moći vidjeti 2. svibnja iduće godine kad ASM2 stiže u popularnoj 3D.

Uz nove fotke iz filma objavljen je i službeni opis radnje: „Uvijek smo znali da je Spider-Manova najteža bitka bila ona koju je vodio sa samim sobom: borba između svakodnevnih obaveza Petera Parkera i velikih odgovornosti Spider-Mana. Ali u The Amazing Spider-Man 2, Peter Parker shvaća da ga čeka još veći konflikt. Super je biti Spider-Man. Za Petera Parkera nema boljeg osjećaja od njihanja među neboderima, izigravanja heroja i provođenja vremena s Gwen. No, tu dolazi do zapleta: samo Spider-Man može zaštititi svoje sugrađane od zastrašujućih negativaca koji prijete New Yorku. Pojavom Electra Peter je shvatio da se mora suočiti s puno jačim suparnikom. Nakon što se vrati njegov stari prijatelj Harry Osborn, Peter zaključuje da svi njegovi neprijatelji imaju nešto zajedničko: OsCorp.“

Leave a Reply

Your email address will not be published.