Stigao trailer za The Place Beyond the Pines

Piše: Ivan Andrijanić

Zaluđeni neofašist Danny, povučeni Lars, šutljivi bezimeni vozač… sve su to neke od vrlo zanimljivih uloga koje je posljednjih godina nanizao talentirani Ryan Gosling, jedno od upečatljivijih imena mlađe generacije glumaca. Naredna rola u filmu The Place Beyond the Pines mogla bi također ući u njegov prilično blistav niz. Ovdje tumači Lukea, profesionalnog motociklista, kojeg nakon što sazna da ima malog sina, životne okolnosti natjeraju da se počne baviti i pljačkom banaka. Problem nastane kada mu se putevi ukrste s nadobudnim, entuzijastičnim policajcem Averyem

Gosling u nadolazećem djelu nanovo surađuje s redateljem Derekom Cianfranceom, nakon hvaljene, prilično teške psihološke drame Blue Valentinea iz 2010. godine. U ostalim ulogama su Eva Mendes, Ray Liotta, Rose Byrne te Ben Mendelshon. Ako je suditi po prethodnoj suradnji, očekuje nas nešto impresivno. Film u kina stiže 29. ožujka 2013., a dotle pogledajmo trailer, koji se pojavio ovih dana na internetu:

2 komentara za “Stigao trailer za The Place Beyond the Pines

  • Danijel.82 says:

    Pih, Ivane, nije se trebalo desiti da u navođenju cast-a izostaviš Bradleya Coopera;-D Inače, ovaj film će se gledati obavezno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.