Stephen Lang se vraća u nastavku ’Avatara’

Piše: tonymelo

Quaritch

Stephen Lang reprizirati će ulogu Colonela Quaritcha u drugom, trećem i četvrtome dijelu Avatara. Ako se pitate, zar nije taj frajer umro u prvom Avataru, vaše pitanje je u potpunosti na mjestu. No, to nikako ne sprječava redatelja Jamesa Camerona, koji je ponudio vrlo jednostavno rješenje tog problema. Ovo je znanstvena fantastika, tu je sve moguće. Poznajući dotičnoga, vjerojatno će samo prepisati neku već postojeću priču. Uvijek mu je na raspolaganju ona o liku kojeg su razapeli, pa je nakon tri dana uskrsnuo.

Snimanje drugog dijela Avatara trebalo bi započeti u listopadu iduće godine. S obzirom na to da je rad na tri filma istovremeno zahtjevan posao, Cameron je odlučio zaposliti četiri dodatna scenarista koji će mu pomoći u krađi. Zauzvrat, on će imati više vremena za usavršavanje digitalnih instrumenata koji će biti potrebni kako bi što vjernije prikazao Pandoru.

Što se tiče ostalih uloga, Sam Worthington i Zoe Saldana također su potvrdili da ćemo ih opet imati priliku gledati kao Na’Vije, Jakea Sullyja i Neytiri. Osim njih vraća se i Sigourney Weaver u ulozi bivše ljudske znanstvenice, a sada stalne bestjelesne stanovnice Pandore, doktorice Grace Augustine.

U službenoj izjavi Cameron je rekao slijedeće:

Steven je bio toliko znamenit u prvome filmu, da nam je čast ponovno ga imati u našemu timu. Neću reći kako ćemo ga točno vratiti, ali ipak se tu radi o znanstvenoj fantastici. Njegov lik će evolvirati na stvarno neočekivane načine kroz slijedeća tri filma. Iznimno se veselim ponovno raditi s tako talentiranim glumcem, koji mi je postao vrlo dobar prijatelj.”

Avatar 2 bi u kinima trebao zaigrati u prosincu 2016. godine, dok bi treći i četvrti film trebali doći 2017. i 2018. godine.

Jedan komentar za “Stephen Lang se vraća u nastavku ’Avatara’

  • Deckard says:

    Aaaaa, Jimmy, pa budi iskren i reci da je Lang jedini koji je nešto i vrijedio u prvom filmu, a ne tu prodavat priče o časti 😀 Tragično je što ću pogledati nastavke samo radi njega, niš’ drugo me ne zanima toliko. Lik je faca 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.