`Star Wars VII´ će imati ženskog zlikovca

Piše: Tena Strahinec

star-wars-spin

Uz dobru staru postavu Star Warsa, Harrisona Forda, Carrie Fisher i Marka Hamilla, u Episode VII pojavit će se novi glumci poput Johna Boyege, Daisy Ridley i Adama Drivera.

Boyega i Ridley će glumiti glavne uloge te su nedavno viđeni na setu pustinje u Abu Dhabiju gdje snimaju scene s planeta Tatooine. Uz vijesti su se pojavile neizbježne glasine poput one da je Boyegina priča slična Lukeovoj u Novoj nadi (izv. A New Hope), da ćemo gledati negativku koja je najvjerojatnije Sith, da nema Nove Repulike na početku filma te da će prikazati oklop u stilu Bobe Fetta, no ne na njemu. Driver će glumiti Jedija koji prijeđe na mračnu stranu, a u glavnoj ulozi negativca gledat ćemo – negativku.

Ženske uloge popunit će Lupita Nyong’o i Gwendoline Christie. Za N’yongo se priča da bi mogla glumiti unuku Obi-Wan Kenobija pa bi prema tome Christie bila glavna negativka filma.

Uz sve ovo pristigla je i jedna fotka sa seta na kojoj su George Osborn, producentica Kathleen Kennedy i redatelj J.J. Abrams na setu Episode VII. S njima je i R2D2, a pozadinu istražite sami.

Što se spinoffa tiče London će ugostiti njegove glumce, što je logično jer se Star Wars tradicionalno snimaju upravo u Velikoj Britaniji. SW: Episode VII gledamo 18. prosinca 2015., a prvi spinoff stiže godinu dana kasnije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.