‘Star Trek 3‘ ima novog redatelja

Piše: tonymelo

joe-cornish

Koji je smisao života? Zašto ljudi koji se voze tramvajem nemaju razvijene osnovne higijenske navike? Tko će režirati treći Star Trek film? Sve su to pitanja, koja zaokupljaju pažnju milijuna i milijuna ljudi, a na koja još uvijek nemamo točnog odgovora. I dok na prva dva pitanja vjerojatno nikada ni nećemo dobiti odgovor, FAK ima neka saznanja vezana uz treću misteriju. S obzirom na to da je J.J. Abrams trenutno zauzet radom na sedmom dijelu Star Wars sage, raspored mu jednostavno neće dopustiti režiranje trećeg dijela druge zvjezdane franšize, već  će preuzeti ulogu izvršnog producenta. Najnovije glasine kažu da bi redatelj Star Trek 3 filma, mogao postati Joe Cornish, koji je do sada režirao Attack the Block te je surađivao s Edgarom Wrightom u pisanju scenarija za filmove poput Adventures of Tintin i Ant-Man.

Nagađanja o tome tko će preuzeti redateljsku stolicu Star Trek 3 filma nije nedostajalo. To pogotovo vrijedi za posljednjih par mjeseci, kada se nagađalo da bi redatelji mogli biti Jon M. Chu (G.I. Joe: Retaliation) ili Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes). Filmski portali su izvještavali o tome kako je potonji praktički već izabran za redatelja, jer ga je Abrams u jednome intervjuu neslužbeno prozvao najboljim izborom. No nestrpljivi Wyatt nema vremena za čekanje, te je nedavno pristao režirati remake filma The Gambler s Markom Wahlbergom u glavnoj ulozi, što ga je zbog problema s rasporedom, isključilo iz uže utrke za redatelja novih Zvijezdanih staza.

Konačni ugovor još uvijek nije potpisan, tako da nije sigurno hoće li Cornish preuzeti redateljski posao, no poznato je da bi snimanje trebalo početi u ljeto iduće godine, što znači da bi datum prikazivanja mogla biti kasna 2015. ili početak 2016. godine. Ako se u obzir uzme činjenica da bi produkcija trebala započeti uskoro, kroz slijedećih par mjeseci sigurno ćemo saznati sve moguće informacije vezane uz film i budite sigurni, prvom prilikom vas obavijestiti kako bi riješili barem jednu od brojnih misterija koji vas muče.

Leave a Reply

Your email address will not be published.