Sprema se ženska verzija Expendablesa

Piše: Deni Zgonjanin

Bilo je očito samo pitanje vremena kada će netko nakon uspjeha Expendablesa doći na ideju da snimi film po istom principu, samo sa ženama u glavnim ulogama. Napokon smo i to doživjeli, zahvaljujući Adiju Shankaru i njegovoj produkcijskoj kući 1984 Private Defense Contractors, koja se odlučila na takav potez.

Oni su unajmili scenarista Dutcha Southerna da napiše scenarij za okupljanje starih heroina na velikom platnu, što je naravno oduševilo sve muškarce koji su imali pristup videoteci i tv-u posljednjih 30 godina. Trenutno nema nikakvih službenih informacija oko glumica koje bi se mogle pojaviti u filmu, no potvrđeno je da producenti razgovaraju sa nekoliko poznatih ženskih imena akcijskog žanra oko nastupa.

Iako nema službenih, na netu sam naišao na dosta neslužbenih informacija, koje nam govore da su u užem krugu slijedeće: Linda Hamilton, Sigourney Weaver, Lucy Lawless, Uma Thurman, Carrie Fisher, Milla Jovovich, Angelina Jolie, Michelle Rodriguez, Eliza Dushku, Sarah Michelle Gellar, Zoe Bell, Carrie Anne Moss i Gina Carano. Cure vam sline od same pomisli da biste mogli gledati neke od gore navedenih u istom filmu? Nama također…

Leave a Reply

Your email address will not be published.