Sprema se Veronica Mars film

Piše: Katarina Tokić

Veronica Mars je jedna od onih serija koje gledaš bez prestanka, a poslije ne možeš prežaliti što nema još. Tužna sudbina te serija završava 2007. godine, nakon treće sezone, kad su ukinuli seriju i ostavili obožavatelje da kukaju po netu.

Veronica Mars je ime glavnog lika, pametne srednjoškolke koju glumi Kristen Bell. Upoznajemo je kao autsajdera u prvoj sezoni, a onda saznajemo da je Veronica nekoć bila faca u školi, navijačica i te priče. Jedno umorstvo je promijenilo njen život i ostala je sama u paklu srednje škole.

Ali ovo nije još jedna priča o sirotoj djevojci. Veronica ima opaku jezičinu i detektivske vještine koje koristi kako bi zaradila džeparac. Ured joj je u školskom WC-u gdje joj se obraćaju učenici kako bi im štogod istražila, a ona usput sa strane uglavnom ima i neke ozbiljne stvari za obaviti. Ima tu i ljubavi, dobre glazbe, zabavnih likova iz srednje škole, drame i opasnih situacija!

Nakon ovoga potpuno je jasno zašto je vijest o snimanju filma o Veronici Mars postala velika vijest!

Projekt Veronica Mars je postavljen na Kickstarter kako bi se prikupila 2 milijuna dolara, a nakon toga bi projekt dobio zeleno svjetlo. Nije bio potreban rok od 30 dana, novac je prikupljen već za 10 sati!

Kristen Bell i autor serije Rob Thomas će očito ostvariti ono što žele još od 2007. godine: Veronica Mars će dobiti dostojno finale!

3 komentara za “Sprema se Veronica Mars film

Leave a Reply

Your email address will not be published.