Sprema se nastavak `Zoolandera´

Piše: Iva Bucić

Zoolander / Zoolander

Najduži televizijski bromance dvadesetu bi godinu mogao dočekati, ako već ne s premijerom, onda barem sa pripremama nastavka sada već kultnog klasika.

Zoolander će nakon trinaest godina konačno dobiti nastavak! Otkrio je to prošlog tjedna Will Farell, i konačno opovrgnuo glasine o tome kako neće reprizirati ulogu modnog gurua Mugatua. Doduše, da će odluku reprizirati najavio je još 2011. godine, kada je otkrio i da će radnja biti smještena u Europi, 10 godina nakon radnje prvog dijela. Novinarima je potvrdio da uskoro počinje s čitanjem scenarija (mada nije otkrio čijeg).

Mugatu je u prvom dijelu završio u zatvoru pokušavajući isprati mozak glupom muškom modelu Dereku Zoolanderu (Ben Stiller) i nagovoriti ga na ubojstvo malezijskog premijera, ne bi li tako mogao nastaviti iskorištavati jeftinu radnu snagu. Owen Wilson bi također trebao oživjeti ulogu manekena Hansela, koji će se u Zoolanderu 2 naći u središtu radnje sa naslovnim junakom.

Za sada nije poznato tko je od ostatka stare ekipe zainteresiran za snimanje nastavka. Na setu Zoolandera 2001. godine okupio se velik dio tzv. Frat Packa, skupine komičara koji se zajedno na filmu pojavljuju od sredine devedesetih. Mada su film dočekale različite kritike, ipak je do sada stekao status klasika.

Leave a Reply

Your email address will not be published.