Snyder o Supermanu

Piše: Vanja

Obožavatelji valjda jedinog super-junaka koji se ne oblači, nego je (po stripu, valjda), stripper (čujte, pa skida se kad u pohod kreće?), hold your horses!

Snyder šturo objašnjava na što će ličiti novi „Superman“. Lik koji je Watchmene preselio na ekrane veli: „Ono što svi trebaju znati jest da radimo film, koji će konačno imati onakav pristup kakav dosad nije tipičan ni za jedan prethodni Superman projekt.“ Kakav? Eh, bi li voljeli znati? (Valjda će ostaviti crvene gaće…)

Kako bilo, Zack veli, „Superman“ je možda najpriznatiji super-heroj ikad, no isto tako je najmanje poznat. Što je on? Ljudi imaju nekog pojma, ali vjerujem da nisu u pravu.“ (Fanovi, attack!) In the terms of glory? Hm, opet treba kontaktirati fanove. Možda Seinfelda, on puno o Supermanu zna.

Chris Nolan i Zack Snyder zvuče kao super-dobitna kombinacija (ako se u međuvremenu to ne promijeni, hopefully not…). Već znamo da će Snyderovog junaka glumiti Henry Cavill. Ček, zašto nije „The Man of Kryptonite“? Ah, da – stvar je u pristupu, zaboravih.) Zack obećava da nećemo dugo čekati makar na fotku u kostimu jer inače „će ga netko u suprotnom snimiti na setu i prošvercati van“. Čovjek zna znanje… što se tiče ukupnog casta, Snyder veli da je vrlo „konsistenant u … izvrsnosti.“ Kevin Costner kao „super-dad“, Diane Lane kao „super-mom“ i zasad tek šuška o generalu Zodu, kojeg će (možda) glumiti Viggo Mortensen, pa što ima poći po zlu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.