Snimljeno probnih 8 minuta Deadpoola?

Piše: Deni Zgonjanin

Prošlog je vikenda u Arizoni održan Comic Con, gdje je na jednom panelu sudjelovao scenarist stripova Rob Liefeld koji je okupljenim obožavateljima neslužbeno potvrdio kako je snimljeno probnih 8 minuta Deadpoola, najiščekivanije strip ekranizacije posljednjih godina.

On je navodno igrom slučaja prisustvovao projekciji te probne snimke i ako je suditi po njegovim dojmovima, očekuje nas jebački rated R film. Prije dosta vremena smo saznali da će glavnu ulogu nositi Ryan Reynolds, koji je već utjelovio ovaj lik u X-Men Origins: Wolverine, i da će film režirati stručnjak za vizualne efekte Tim Miller. Glavni problem pri pokretanju projekta je otpočetka bilo to što su svi vezani za projekt zahtijevali od studija da odobri snimanje rated R verzije, umjesto PG verzije koju je studio htio.

Prema Liefeldovim riječima, to više ne bi smjelo predstavljati problem jer su probne snimke pokazale da ovog junaka stvarno vrijedi prikazati necenzurirano, kao u stripu. “To je stvarno Deadpool – katane, pištolji, raznošenja lica puškama i puno, puno humora…” izjavio je Liefeld. FAK jea!

Leave a Reply

Your email address will not be published.