Snimljene prve scene sa Emiliom Clarke za `Terminator: Genesis´

Piše: Tena Strahinec

terminator genesis 500

Snimljene su prve scene za Terminatora: Genesis u kojem ćemo ponovno gledati Schwarzija (66) u svojoj legendarnoj ulozi. S njim ćemo gledati 27-godišnju Emiliu Clarke, poznatu po ulozi bijelokose Daenerys Targaryen iz Igre prijestolja, koja je vratila kosu na njenu prirodnu – smeđu boju – kako bi čim bolje utjelovila Saru Connor. Na slikama sa seta je i Jason Clarke koji glumi njenog sina, Johna Connora,a pridružio im se i 28-godišnji glumac Jai Courtney u ulozi Johnovog oca Kylea Reesea.

Pronađeno je objašnjenje za ostarjelog, sijedokosog kiborga koje je pojasnio, kao i samu radnju filma, glumac koji ima najviše iskustva s terminatrologijom: „Taj lik je napisan tako da je ispod ustvari mašina, metalni kostur, no izvana je ljudsko meso. A Terminatorovo meso stari, baš kao i bilo koje drugo ljudsko meso. Možda ne tako brzo. Ali definitivno stari.“ Dakle, Terminator će biti pokriven ostarjelom ljudskom kožom.

Schwarzi je komentirao i svoj lik: „Terminator se nosi s mnogo putovanja kroz vrijeme tako da će biti prikazan mlađi T-800, što taj model kasnije radi kad se reprogramira i tko ga se dočepa. Bit će mnogo zanimljivih obrata u filmu, a ja se tako dobro osjećam u vezi svega.“ Također se nadovezao na svoje političke godine kad je ispao iz filmskog svijeta: „Zadnji put kad su snimali Terminatora bio sam guverner pa nisam mogao biti u tom filmu, ali sad sam se vratio i svi su uzbuđeni što ću biti u filmu. Scenarij je fantastičan.“

Nabrijanog Schwarzija i njegove nove kolege gledat ćemo 1. srpnja iduće godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.