Snimka samoubojstva Tonyja Scotta

Piše: Sven Mikulec

Ljudskoj gramzivosti i manjku poštovanja zbilja nema kraja.

Američka tračerska stranica TMZ priznala je kako je na njenu adresu stigla zanimljiva ponuda – u zamjenu za određenu svotu, stranici je ponuđena eksluzivna snimka samoubojstva Tonyja Scotta, koji je, prisjetimo se, prije četiri dana skočio s mosta u San Pedru, lučkom distriktu Losa Angelesa.

TMZ je odbio ponudu, ali vjerujem kako je samo pitanja vremena kad će ta ista ponuda sletjeti na prag nekog beskrupuloznijeg medija, čime će vrlo privatna stvar ugledati svjetlo dana i ionako istraumatiziranoj obitelji Scott uzrokovati dodatne patnje.

Kad smo se već dotakli Scotta, dodajmo kako je neko vrijeme kružila glasina da se redatelj ubio s već uznapredovalim stadijem raka na mozgu, ali je njegova supruga nedavno to u potpunosti opovrgnula. Nikakvi medicinski problemi, dakle, nisu mogli biti uzrokom Scottovog drastičnog poteza.

Ali kad malo razmislimo, je li uopće važno? Nikakve analize, istraživanja i teorije neće umanjiti bol njegovoj udovici i djeci, tako da… pustimo čovjeka na miru. Nije li to, uostalom, i bila cijela poanta skoka?

Leave a Reply

Your email address will not be published.