Snimat će se ’Insidious: Chapter 3’

Piše: Ana Kundid

3S7C0960.CR2

Nakon silnog uspjeha stečenog snimanjem Insidiousa i njegovog nastavka, najavljen je i treći film – Insidious: Chapter 3. Kako i ne bi kada je Chapter 2 dočekan uz ogroman interes publike pa se nagađalo o jednom od najvećih otvaranja filmova u horror žanru, i ispraćen ogromnim profitom od 40 milijuna dolara (na uloženih 5 milijuna),što je dovoljno,i previše, razloga za razmatranje snimanja trećeg dijela.

Uz neke nepromjenjive konstante, poput scenarista Leigha Whannella koji navodno i treći puta piše scenarij za horror uspješnicu, neke promjene su zasigurno neizbježne, pa tako izvori tvrde da redatelj James Wan napušta ‘podmukli’ tim. I dok njegovi horrci (Insidious, The Conjuring) nižu velike uspjehe, spomenuti je očito zasićen jezivim horror prizorima i pronalazi novu motivaciju u drugim žanrovima, a već je i počeo sa režiranjem Fast and Furious 7.

Treći nastavak okrunit će redateljski dvojac Jason Blum i Oren Peli, a pod pokroviteljstvom eOne, FilmDistrict, and Sony Pictures Worldwide.

Leave a Reply

Your email address will not be published.