Snimanje novog Mad Maxa počinje u lipnju

Piše: Vanja

Slučajna skitnja bespućima interneta (dobro su obilježena prometnim znacima, doduše), otkrila mi je šušku da bi napokon mogli dočekati novoga očajnika koji je izgubio sve i spreman je na još. Projekt pod nazivom „Mad Max: Fury Road“ se, po riječima Charlize Theron, koju je zapala glavna ženska uloga, počinje snimati ovoga lipnja, iako je u planu već nekoliko godina. Navodno se predprodukcija već bila zahuktala no redatelj George Miller, začetnik serijala koji je lansirao Mela Gibsona u nezaborav, odgodio je, kako kažu, ovaj obiman projekt za 2012. godinu kako bi ga uspio uraditi „kako treba“. Naime, jake kiše su poplavile područje u Australiji koje je Miller odabrao za snimanje većeg dijela filma, te čeka da isto ponovo poprimi svoje pustinjsko obličje. Tom Hardy je odavno provukao riječ da će snimanje krenuti u travnju, no mjesec bio i prošao, od snimanja još ništa. Ja ću vjerovati Charlize. Miriše na sjajno. Još se podesilo da čitam vijest i slučajno upratim najdraži mi drugi dio na TV. Ma dajte, pa ne može to biti slučajnost. ‘Oćete sličicu? E nema. Imaju neki autić, jako ružan …

Hardy, definitivno jedna od trenutno najtraženijih britanskih zvijezda, prije par dana, sav zabrađen zbog serije, veli na sve to:

 “It was going to be a year of filming, then six months, and now we’re supposed to be doing it in six days. It’s a musical – we’re going to go around shopping centers in a little wagon and sing songs. People were expecting big, but we’re going to give them small. It’ll be a live, free-running musical and it’s coming to a place near you soon.”

 Čovjek definitivno ima smisla za humor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.