Snimanje 3. sezone Sherlocka počinje krajem proljeća

Piše: Deni Zgonjanin

Posljednja epizoda 2. sezone Sherlocka se emitirala 15. siječnja 2012. godine, a unatoč očekivanjima fanova da će se avanture najpoznatijeg svjetskog detektiva nastaviti ove zime, 3. sezona nije počela ni sa snimanjem, kamoli da se emitiraju nove epizode.

Veći dio “krivice” snosi Benedict Cumberbatch, čija je karijera u zadnje dvije godine krenula uzlaznom putanjom, čime je natovario na svoja leđa nekoliko projekata koje je morao odraditi prije nego se vrati u Sherlockov lik. Ni Martin Freeman nije oslobođen krivnje, jer je njegov angažman na Hobbitu također utjecao na početak snimanja 3. sezone.

No srećom po nas, momci su napokon očistili raspored i krenuli na probe, koje su počele jučer. Snimanje triju epizoda nove sezone bi trebalo početi krajem proljeća, a emitiranje bi trebalo početi ove zime. Nažalost, redatelj Paul McGuigan, koji je režirao prve 4 epizode serije se neće vratiti u režisersku stolicu zbog snimanja Frankensteina, pa će njega zamijeniti Jeremy Lovering, redatelj nekoliko epizoda Doctora Who-a i Ripper Streeta

Leave a Reply

Your email address will not be published.