Snima se pilot serije `Atlanta´ iza koje stoji Donald Glover

Piše: tonymelo

donald-glover

Televizijski je kanal FX naručio pilot serije Atlanta iza koje stoji Donald Glover, a koja će pratiti uspon dvoje rođaka na rap scenu Atlante. Gloveru će se kao izvršnom producentu pridružiti Paul Simms (Girls, Fight of the Conchords) i Diane McGuingle, a osim produkcije, Glover će preuzeti i ulogu jednog od rođaka.

Svoju karijeru scenarista započeo je na nagrađivanoj humorističnoj seriji 30 Rock za koju je pisao tri godine. Nakon toga smo ga vidjeli u ulozi Troyja Barnesa u seriji Community, a zatim se nakratko povukao s glumačke scene kako bi se posvetio svojoj glazbenoj karijeri kao Childish Gambino. Čini se kako će mu Atlanta pružiti savršenu priliku da se istovremeno bavi s obje velike ljubavi – glumom i glazbom.

Što se tiče same serije, poznato je kako će Glover glumiti Earnesta “Earn” Marksa, lika koji je odustao od fakulteta, a kojemu se naglo probude ambicije nakon što njegov otuđeni rođak iznenada postane rap zvijezda. Potaknut rođakovim uspjehom, Earn odluči postati reper i ostvariti život kakvog je oduvijek sanjao. Međutim, suprotstavljeni stavovi rođaka o glazbi kao umjetnosti ili sredstvu zarađivanja novca i različitom viđenju uspjeha, često će ih dovoditi u međusobne sukobe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.