Snima se još jedan ‘Resident Evil’

Piše: tonymelo

Nakon par lijepih i ugodnih vijesti koje smo dobili s Comic-Cona, čovjek vrlo lagano zaboravi da postoji i druga vrsta vijesti. One tužne i ružne koje nitko ne želi čuti. One vijesti koje ljudi rado izbjegavaju. No, vrijeme je da se suočimo s stvarnošću i s dubokim žaljenjem izvijestimo da se snima još jedan Resident Evil film.

Nakon užasnog petog dijela koji je dobio samo negativne kritike, no svejedno zaradio preko 280 milijuna dolara, imat ćemo priliku pogledati još jedan nastavak filmske franšize nastale po kultnoj igrici. Potvrđeno je da će film režirati Paul W. S. Anderson te da snimanje započinje ove jeseni. U kinima bi trebao zaigrati u rujnu 2014..

Premda je Milla Jovovich nedavno izjavila da se snimanje Resident Evila 6 odgađa na 2015. zbog njezina sudjelovanju u trećem djelu Plaćenika, Anderson je u intervjuu za The Star opovrgnuo tu informaciju. Za one sretnike koji nisu upoznati s radnjom, možemo ukratko reći da filmovi prate opaku avanturistkinju Alice koja putuje svijetom ubijajući zombije te u slobodno vrijeme pokušava zaustaviti zlu Umbrella Corporation koja je kriva za zombi pandemiju.

Iskreno se nadam da će prije nego što snime film izbiti prava zombi pandemija pa ćemo biti spašeni od još jedne filmske tragedije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.