Snima se film “The Hungry, Hungry Hippos”. Ozbiljno!

Piše: Martina Krivokapić

Ali to nije sve! Emmett/Furla Films pristao je da financira i prihvati se projekta snimanja čak 3 filma o društvenim igrama za  Hasbro i nakon što ih je Universal odbio. U pitanju je “Action Man”, “Monopoly” (o kojem se već dugo i ozbiljno pregovara) i već spomenuti “Hungry, Hungry Hippos”. Još uvijek je nepoznat pristup tematici, dakle ne zna se da li ćemo gledati animirane, akcijske filmove, SF ili komedije (ako mogu oživjeti plišanog medvjeda nema razloga da action man bude diskriminiran).

Što se filma “Monopoly” tiče, Ridley Scott je u pregovorima za režisera i producenta ovog filma vec 5 godina (!?) ali izgleda da je od redateljske stolice odustao i ostao u projektu kao producent suradnik sa Emmett/Furla Filmsom. Pokret proizvodnje najavljuje se za 2013. i on će biti prvi sniman, dakle načekat ćemo se.

“Action Man” je zamišljen kao američki G.I. Joe britanskog karaktera, a “The Hungry, Hungry Hippos” još prima idejna rješenja (možda dokumentarac o korijenima gojaznosti djece u Americi?).

Preostaje da pratimo razvoj ovih zaista hrabrih naslova i cekamo prve reakcije publike preko bare.

 

 

Jedan komentar za “Snima se film “The Hungry, Hungry Hippos”. Ozbiljno!

  • Anonymous says:

    od battleshipa su napravili sf, ovo ce sigurno biti obiteljska komedija

Leave a Reply

Your email address will not be published.