Snima se film po još jednom predlošku Stephenie Meyer

Piše: Deni Zgonjanin

Voljeli njene knjige ili ne , Stephenie Meyer je postala zlatni rudnik Hollywooda. Nakon što je Twilight očarao milijune diljem svijeta i zaradio brdo para, Meyer priprema ekranizaciju još jednog svojeg djela.

Riječ je o romanu The Host, čija se radnja vrti oko invazije vanzemaljaca koji poput parazita ulaze u tijela Zemljana i ovladaju njihovom  sviješću. Jedna od posljednjih slobodoumnih cura ostaje mlada Melanie koju također napadne jedan parazit, no ona uspijeva odoliti napadu i pritom prenese svoja sjećanja na parazita, koji se kao i ona zaljubi u dečka njenih snova te zajedno s njom odlazi u potragu za njim. Kao što mnogi tvrde, ovo je definitivno jedan od najčudnijih ljubavnih trokuta ikad viđeni u književnosti, a uskoro i na filmu.

Ekranizaciju će režirati Andrew Niccol (In Time), a glavne uloge su pobrali William Hurt, Saoirse Ronan, Diane Kruger te Max Irons. Naravno, producenti kao i sama Meyer ne žele snimiti samo jedan film, nego pucaju na još jednu trilogiju, unatoč činjenici da je Meyerica napisala samo jednu knjigu, barem zasad…

Jedan komentar za “Snima se film po još jednom predlošku Stephenie Meyer

  • Matea Rebrović says:

    Nikak da se uhvatim te knjige i pročitam je. Kažu ljudi da je suprotnost twiligthu i da je dosta kvalitetna priča i način pisanja. pa eto,film ću pogledat sigurno kad izađe,zanima me.

Leave a Reply

Your email address will not be published.