Snima se film o – zračnom seksu?!

Piše: Sven Mikulec

 

Jedna od divnih stvari kod Kickstarter platforme je što – ne diskriminira. Svi imaju priliku očima (i novčanicima) svijeta izložiti svoje ideje i projekte, a hoće li se oni ostvariti, ovisi isključivo o samoj ideji i načinu na koji je prezentirana. Jedan od, filmski gledano, interesantnijih projekata u posljednje vrijeme dokumentarac je koji, nikad nećete pogoditi, govori o umijeću zračnog (air) seksa.

Za slučaj da ste normalni pa da s ovom informacijom niste upoznati, Svjetsko prvenstvo u zračnom seksu (ASWC) svake se godine održava diljem Sjeverne Amerike, s velikim finalom u teksaškoj metropoli Austinu . Iza manifestacije stoji kino lanac Alamo Drafthouse, a show u pravilu vodi komičar Chris Trew (pogledajte mu nastup na America’s Got Talent dolje). Ono što je počelo kao parodija na sviranje gitare uskoro je izmaklo kontroli  i postalo toliko popularno da se o tome očito treba snimiti i film.

Ali, što je uopće zračni seks? Ukratko, to je ono što vaši nezreli prijatelji rade iza leđa neke jadne djevojke s kojom razgovarate, kako bi situacija bila nepodnošljivo neugodna.  Ne sviđa vam se ideja da postoji pravo pravcato natjecanje u tome? Pomirite se s time, posve je legalno, golotinje, kao ni interakcije s drugim natjecateljima na pozornici, nema. Ovaj neobičan sport svakako nije prvi izbor za hobi vašeg osnovnoškolskog djeteta, ali ako dokumentarac ikad ugleda svjetlo dana, mislim da ne bi bilo loše baciti pogled.

U ovom trenutku projekt nije skupio ni 1.000 od potrebnih 15.000 dolara, ali ostalo je još mjesec i pol.  Hoćemo li ga vidjeti ili ne, ovisi o tome koliko je društvo uvrnuto. Počnite pripremati kokice.

Jedan komentar za “Snima se film o – zračnom seksu?!

  • Deckard says:

    Prva asocijacija po naslovu mi je bila – Snakes on the Plane 2; Sex on the Plane 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.