Snima se ‘Dawson’s Creek’ film

Piše: Sven Mikulec

12

Jedanaest godina nakon što je serija iščezla s TV ekrana, ekipa popularne teen serije Dawson’s Creek sada će se, čini se, okupiti u istoimenom filmu.

„Vrlo sam uzbuđen zbog ove prilike“, podijelio je s Varietyjem James Van Der Beek, sada 36-godišnji glumac koji je utjelovio naslovnog junaka. „Zašto i ne bih bio? DC razdoblje života bio mi je vrhunac karijere.“

Kevin Williamson, autor originalne serije u čijem se životopisu definitivno najviše ističe rad na serijalu Vrisak, potvrdio je Indiewireu da snimanje počinje nadolazećeg proljeća. Najveći problem, prema njegovim riječima, bit će uskladiti rasporede glumaca, pri čemu ga najviše muči Joshua Jackson i njegov angažman na Fringeu.

„Bit će teško, to je sigurno“, dao je kanadski glumac kratku izjavu prošli tjedan. „Ali ipak se radi o seriji koja nas je sve lansirala. Uvijek sam bio previše sentimentalan za vlastito dobro, ali zbilja imam osjećaj da Kevin i ekipa svim srcem stoje iza projekta. A kad je tako, teško da ćemo išta sjebati.“

Katie Holmes također je pristala vratiti se svojim glumačkim korijenima, a sigurno je da nećemo gledati Michelle Williams, čiji je lik (spoiler?) preminuo na kraju zadnje sezone.

Tko zna, možda Dawson’s Creek: The Movie uspije malo probuditi karijere nekadašnjih teen uzora. I veća čuda su se događala.

 

Ova je vijest objavljena u sklopu FAKe.hr-a, FAK-ovog prvog aprila. Ništa od povratka Dawsonove ekipe.

2 komentara za “Snima se ‘Dawson’s Creek’ film

  • Luka says:

    Sven, mora da je tebe ova vijest razveselila jednako kao i Tonija vijest o nastavku Firefly-a! 😉 😀

    Živio Dawson, živio!!!

  • Ja says:

    Znači, uzalud ste nam spamali da je Michellin lik umre na kraju. Gadovi.
    :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.