Sljedeći u redu za remake – ‘Domino efekt’

Piše: tonymelo

Snimanje remakova starih filmova očigledno je holivudski trend koji neće tako uskoro doći kraju. U nedostatku svježih ideja, Eric Bress, redatelj i koscenarist nezapaženog filmskog dragulja The Butterfly Effect, dobio je zadatak da napiše scenarij za novu verziju filma u kojemu smo po prvi puta mogli vidjeti Ashtona Kutchera u ozbiljnoj ulozi.

Priča The Butterfly Effecta prati mladića Evana (Kutcher) koji pokušava prebroditi bolna sjećanja iz traumatičnog djetinjstva. Kako se postupno prisjeća događaja iz prošlosti, otkriva da može putovati kroz vrijeme i promijeniti prošlost. No svaki puta kada to učini, situacija u sadašnjosti postane još gora nego što je bila. Na njegove prijatelje – uključujući Kayleigh (Amy Smart), njegovu srodnu dušu – te promjene utječu na različite opasne načine, sve dok se priča o Evanovom životu polagano ne rasplete do samoga kraja.

S budžetom od 13 milijuna, film je zaradio preko 96 milijuna dolara te su izdana još dva nastavka izravno na DVD. Reboot će producirati Anthony Rhulen, Chris Bender i JC Spink koji su radili i na originalu, a ovaj put će im se pridružiti i Navid McIllhargey.

I zapamtite: „It has been said something as small as the flutter of a butterfly’s wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world.“ – Chaos Theory

Leave a Reply

Your email address will not be published.