Sigourney Weaver će u nastavcima `Avatara´ imati drugačiju ulogu

Piše: Tena Strahinec

sigourney-weaver-avatar

Potvrđeno je da će Sigourney Weaver glumiti „drugog lika“ u nadolazećoj Avatar trilogiji. Jer jedan nije dovoljan. Već neko vrijeme znamo da će Weaver glumiti u Avatar trilogiji unatoč tome što je njen lik, dr. Grace Augustine, umro. Nedavno je natuknula da će njena uloga biti „malo drugačija“, s obzirom da njen lik postoji u drugom obliku.

James Cameron je sve popratio izjavom: „Sigourney i ja imamo dugu kreativnu povijest još od 1985. kad smo zajedno radili na Aliensima. Dobri smo prijatelji koji su uvijek zajedno funkcionirali tako da se čini ispravnim što se vraća u nastavcima Avatara. Njen lik Grace Augustine je, kao što fanovi znaju, umro u prvom filmu pa u nadolazećim filmovima glumi drugačiju i, u mnogo pogleda zahtjevniju, ulogu. Oboje se veselimo novom kreativnom izazovu i posljednjem poglavlju naše duge suradnje.“ Uz Cameronovu BFF ponovno ćemo gledati Sama Worthingtona i Zoe Saldanu, kao i Stephena Langa koji se vraća svojem liku, Col. Milesu Quaritchu.

Na scenarijima rade Josh Friedman (Sarah Connor: Kronike), Rick Jaffa, Amanda Silver (Planet majmuna: Postanak) i Shane Salerno (Divljaci), a ovaj zimski triple paket dolazi u kina sljedećim redom: Avatar 2 u prosincu 2016., Avatar 3 u prosincu 2017. i Avatar 4 u prosincu 2018. Ako dotad pandemija smrtonosne bolesti ne uništi čovječanstvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.