Shia LaBeouf naglo raste

Piše: Filip Jakovljević

Shia LaBeouf je u zadnjih nekoliko godina snimajući hitove poput Indiana Jones 4, Transformers 1-3 i Wall Street 2, postao jedan od najtraženijih mladih glumaca u Hollywoodu. Sada se odlučio okrenuti filmovima za koje se ne planiraju nastavci, dok ne počne snimanje na petom Indiani Jonesu. Uz dramu The Wettest County in the World i politički triler Roberta Redforda, The Company You Keep, uskoro bi mogao i početi s projektom radnog imena A Giant.

Film o djevojci koja se vraća kući kako bi poboljšala odnos s bratom i zaboravila nekoliko loših veza, a umjesto toga stvara odnos s preko 6 metara visokim čovjekom-djetetom, režira Gil Kenan (City of Ember). Shia bi u filmu trebao glumiti spomenutog diva. A Giant će biti prvi projekt novoosnovane produkcijske kuće Lava Bear Films, Davida Lindea i Tory Metzger.

Inače, ukoliko ipak odustane od ovog filma, LaBeouf na stolu ima još pregršt ponuda za filmove, poput nove adaptacije Frankensteina, ratne drame Pinkville (rež. Oliver Stone), komedije/drame College Republicans (Karl Rove), te adaptacija romana The Associate i Horns.Leave a Reply

Your email address will not be published.