Sheen-tonik

Piše: Sven Mikulec

Charlie Sheen je baš odlučan u namjeri da se uništi i to mu, ako smijemo primijetiti, ide stvarno dobro.

Prošli je tjedan najpoznatiji od Dva i pol muškarca organizirao veliku feštu u svojoj kući, koja je završila tako da su glumca na nosilima odnijeli u kola hitne pomoći i u bolnici ga zadržali nekoliko dana, navodno zbog bruha. Kacey Jordan, zvijezda filmova za odrasle koja je dolaskom na Sheenov tulum zaradila oko 30 000 dolara, izjavila je kako nikad nije vidjela nekoga toliko samodestruktivnog, a iznenadila ju je i količina alkohola (i, neslužbeno, droga) koju je problematični bivši muž Denise Richards ulijevao u sebe.

Odmah po izlasku iz bolnice, Charlie se prijavio u rehabilitacijsku kliniku, gdje je trebao provesti sljedeća 3 mjeseca, ali čini se da od toga neće biti ništa – posljednje informacije sugeriraju da se ipak nalazi u svojoj kući, i to s posebno odabranim timom ljudi koji će mu pomoći da se konačno ostavi boce.

Vjerujem da ste ostali ‘paf’ kad ste pročitali ovu vijest. I mi u uredništvu smo razočarani Charliejem…

Dodajmo da je ovih dana iz rehabilitacije izašao još jedan poznati glumac, David Arquette, koji se zbog problema s alkoholom još u listopadu odvojio od supruge Courteney Cox.

Jedan komentar za “Sheen-tonik

  • Tina says:

    Charlie je zakon…. sta ima veze ako voli popit covik…..nije ni njemu 20 god.vise… zato se okanite covika…

Leave a Reply

Your email address will not be published.