Sheen se vratio

Piše: Filip Jakovljević

Novi ljubimac Amerike, Charlie Sheen, očito je pronašao recept kako biti obožavan od strane američkih gledatelja – punoooooo alkohola + punoooooo kokaina + punooooooo prostitutki s dodatkom skandala na mjesečnoj bazi i u Americi dobivaš status polubožanstva. Nakon što su ga ispadi prošle godine koštali uloge u Two and a Half Men, Charlie se vratio s novim sitcomom Anger Managment.

FX je dvije premijerne epizode emitirao jednu za drugom i rezultati su bili više nego zadovoljavajući. Prva je epizoda oborila rekord FX-a sa 5.47 milijuna gledatelja, da bi druga epizoda odmah nakon toga oborila taj rekord s 5.74 milijuna Sheenovih obožavatelja. Za usporedbu, premijera druge sezone hvaljene serije Wilfred, s Elijahom Woodom, koja je došla odmah nakon druge epizode Anger Managmenta skupila je 2.53 milijuna gledatelja.

Anger Managment je serija o Charlieju Goodsonu (Sheen), treneru kontrole bijesa, koji se kroz seriju nalazi u raznim (više ili manje) komičnim situacijama… znate već kako to ide u sitcomovima. Ostale uloge u seriji tumače Shawnee Smith, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Noureen DeWulf, Barry Corbin, itd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.