Serija ’Arrow’ dobila novu zlicu

Piše: Tena Strahinec

cynthia-addai-robinson-in-spartacus

U drugoj sezoni serije Arrow, Cynthia Addai-Robinson glumit će agenticu organizacije A.R.G.U.S. dr. Amandu Waller. Addai-Robinson dosad je glumila manje uloge u brojnim serijama (Vampirski dnevnici, Spartak: Rat prokletih, FlashForward). U novoj sezoni dolaze i novi likovi kao npr. The Flash, Isabel Rochev (Summer Glau), Bronze Tiger (Michael Jai White) i Sebastian Blood (Kevin Alejandro).

Addai-Robinson najpoznatija je po ulozi Naevie, bivše robinje i pobunjenice iz Spartaka. Što se tiče njenog lika, Amande Waller, dosad je utjelovljena u Green Lanternu iz 2011. (Angela Bassett), u devetoj sezoni serije Smallville (Pam Grier) te u animiranoj seriji Justice League Unlimited (glas joj je posudila C.C.H. Pounder). Prije godinu dana izbile su kontroverze oko odabira glumice za lik dr. Waller jer je Addai-Robinson puno mršavija te se fizički dosta razlikuje od originalnog lika iz stripa, no čini se da su rasprave utihnule.

Iako ne posjeduje nikakve moći, Waller je jedna od najmoćnijih negativaca u svijetu DC Comicsa, a također vodi i Suicide Squad, tim bivših negativaca koji rade za vladu u zamjenu za novi početak. Nije potvrđeno (a koliko znamo, nije ni u planu), ali Suicide Squad bi se, sudeći prema odabiru likova, kroz neko vrijeme mogla uvesti u priču.

Vidjet ćemo kako će se Addai-Robinson snaći u ulozi opasne zlice 9. listopada, kad stiže prva epizoda druge sezone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.