Seksi Jamie Dornan dobio ulogu u ‘Fifty Shades Of Grey’

Piše: Ana Kundid

Jamie Dornan 6

Nakon što je Charlie Hunnam zbog privatnih razloga odbio glavnu ulogu  u 50 nijansi sive, krenule su spekulacije o njegovoj mogućoj zamjeni. Izgleda da će Dakota Johnson (21 Jump Street), koja oličuje stidljivu studenticu Anastasiu Steele, napokon upoznati svog Christiana Graya, a njega će najvjerojatnije utjeloviti Irski glumac i model, Jamie Dornan.

Dornan je, čini se, dobio zlatnu kartu za ulazak u Hollywood, no pred njim stoji velika odgovornost – ne razočarati milijune žena diljem svijeta. Sudeći prema visokobudžetnim seksi reklamnim kampanjama koje je odradio za Dior i Calvin Klein, markantni Irac s time neće imati velikih problema. Najpoznatiji je po ulogama u  Once upon the Time i Fall.

Redatelj buduće adaptacije ostaje Sam Taylor Johnson, najnovije vijesti spominju Juno Temple (The Dark Knight Rises) u ulozi Anastazijine prijateljice Kate, a audiciju je prošao i Frank Grillo (The Gray) za ulogu bodyguarda Tylora.

Prva od četiri ekranizacije popularnog erotskog bestsellera trebala bi krenuti sa snimanjem idući mjesec, a izlazak filma očekuje se 1. kolovoza iduće godine.

Jedan komentar za “Seksi Jamie Dornan dobio ulogu u ‘Fifty Shades Of Grey’

Leave a Reply

Your email address will not be published.