Seagal u problemima

Piše: Sven Mikulec

Akcijskoj megazvijezdi osamdesetih i devedesetih, filmskoj ikoni kojoj se smiješi pojava u trećem nastavku Plaćenika u društvu u kojem zaslužuje biti, bivšem instruktoru aikida u Japanu i rezervnom zamjeniku šerifa u Louisiani, Stevenu Seagalu, na vrat sjedaju dugovi iz 2010. godine. Seagal, čini se, duguje oko 336.000 dolara neplaćenoga poreza, zbog čega bi mogao ostati bez dijela imovine dok se računi ne podmire.

Ako izuzmemo Machete, u posljednje vrijeme je Seagal uglavnom snimao filmove koji su odmah po izlasku završavali na policama u videotekama pa nije ni čudo da je bivšoj zvijezdi došlo vrijeme da pažljivo okrene svaki dolar dvaput prije nego ga potroši. U razdoblju nakon Machetea, Seagal je TV publiku predstavljao serijama poput LawmanTrue Justice, a trenutačno se šire glasine kako ćemo njegovu udebljanu njušku imati prilike vidjeti i u gerijatrijskim Plaćenicima, uz bok drugim tipovima koji su obilježili posljednjih trideset godina akcijskoga filma.

Upitan za Seagala, njegov je potencijalni kolega Van Damme izjavio:

“Volio bih ga vidjeti u trećem nastavku, ali trebao bi izgubiti nešto kila, bez zezancije, kako bi bio malo brži.”

Nastavio je:

“Upoznao sam tipa nekoliko puta, simpatičan je lik. Ne sviđam mu se baš, on se meni jako sviđa. Ima dobru karizmu, nešto posebno donosi na ekran. Volio bih ga vidjeti u trećem dijelu.”

Upitan zašto ga Seagal ne ljubi baš previše, Van Damme je samo kratko odgovorio: “Jer sam dobar.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.