Sci-Fi triler Jamesa Graya službeno dobio naslov

Piše: Tena Strahinec

james-gray

Sci-Fi triler redatelja Jamesa Graya (We Own the Night) dobio je naslov To the Stars. Radnja filma je smještena u blisku budućnost, a vrti se oko putovanja grupe astronauta kroz sunčev sustav čiji je zadatak vratiti izopćenog kolonijalista natrag na Zemlju.

Grayev zadnji film pod naslovom The Immigrant imao je premijeru na festivalu u Cannesu ove godine, a glavne uloge glumili su Joaquin Phoenix, Marion Cotillard i Jeremy Renner pa možda možemo očekivati nekog od njih u njegovom nadolazećem filmu. Radi i na drugim projektima, poput krimi-trilera White Devil te adaptacije knjige The Lost City of Z autora Davida Granna. Gray je filmu dao ime Search for El Dorado, a radi se o britanskom istraživaču Percyju Fawcettu koji je nestao dok je tražio izgubljeni grad u Amazoni za koji je vjerovao da je El Dorado (ubacite izgubljeni grad u film i ja ću ga pogledat).

Scenarij To the Stars je, uz Graya, napisao Ethan Goss (Fringe), a snimanje filma počinje 2014. Tko će napokon dobiti priliku da ostvari svoj san iz djetinjstva i postane astronaut saznat ćemo krajem godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.