Schwarzi polijeće kao „The Governator“

Piše: Vanja

Odavno je filmska industrija izgubila svog Terminatora, a bome i Kalifornija svog guvernera. No, u svijetu crtića stvari ne idu baš tako loše – naime, Arnold Schwarzenegger se vraća u crtanom stilu, u filmu u kojem bi trebao glumiti animiranog super-heroja. Film „The Governator“ (što je inače jedan od Švarcijevih nadimaka, btw…) radit će se po istoimenom stripu u čijoj izradi surađuje i Stan Lee, suradnik na izradi „Spider-man“ stripologije, a da… tu su i X-Men, Hulk, Governman

U smjesi istina i izmišljotina (upravo kao i u politici?) Schwarzi navlači super-hero obleku i odlučuje po odlasku iz Sacramenta, počet’ ganjat’ kriminalce (valjda to nije mogao dok je bio guverner…).

Stan Lee je u jednom od razgovora izavio da će „The Governator“ biti i veliki heroj … tj. … super-heroj ali će biti i Arnold Schwarzenegger. Koristit će se dosta aspekata njegovog osobnog života, što uključuje njegovu suprugu (Maria Shiver) pa čak i njegovu djecu. Koristit će i činjenicu da je bio guverner. Govern-terminat-or će, pored odluke da ganja kriminalce, osposobiti i visoko sofisticirani centar za borbu protiv kriminala na svom imanju u Brentwoodu. (‘Oće to sad Schwarzi radit’ oprave ili za potrebe crtića, ne zna se…)

The Governator bi se navodno trebao prijaviti na ekrane slijedeće godine, u nabrijanim vozilima, ormara koji se slamaju od kojekakvih super-crime-fight-i’ll-be-back odijela u kojima će … super-heroj letjeti (ili će odijela Švarciju omogućiti da leti? Sve je moguće…). Nadalje, Lee tvrdi kako će Arnold uza se imati tim vrhunskih kaskadera i čitavu bandu interesantnih sidekicka (koji su nam zasad nepoznati).

Schwarzenegger osobno veli kako će novi film spojiti svijet politike i filma. (to nešto novo? Ajde, Švarci, ja ti opraštam.) Dalje, veli kako će (crtić) objediniti sve – guvernera, Terminatora, bodybuilding, „Istinite Laži“ i … da – crtić će biti za … pa za djecu. A Švarcijevi pomoćnici će bit’ razni klinci koji posjeduju razne talente.

Jedan od likova je i trinaestogodišnji Zeke Muckerberg, mali PC genijalac inspirian Markom Zuckenbergom. Opozicija? Ah, pa da. Kriminalna organizacija naziva „Gangsters Imposters Racketeers Liars and Irredeemable Ex-cons“, ili skraćeno – G.I.R.L.I.E. Men.

Dobro vele za stare političare. Oni ne izumiru. Samo se presele na TV.

S tim da je u Švarcija ta selidba već uhodana.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.